Szinte az óceánba léphetünk abból a malibui házból, amit Jason Statham árul

Ingatlantájoló.hu 2019.11.16 21:08:25

Semmi sem tükrözi jobban a hamisítatlan kaliforniai életérzést, mint az a ház, amit most Jason Statham és menyasszonya, Rosie Huntington-Whiteley potom 20 millió dollárért piacra dobott.


 

Hogy miért akar megválni ettől a lélegzetelállító ingatlantól, az érthetetlen, hiszen a ház hatalmas óceánra néző panorámaablakokkal rendelkezik, és annyira közel van az óceánhoz, hogy az ember a képeket nézegetve azt hiheti, hogy egyenesen az ablakból lehet a vízbe csobbanni.

Bár valamelyest biztosan vigasztalja az a tény, hogy 2009-ben még 10,6 millió dollárért vásárolta, tehát ha megkapja az áhított összeget, még nyer is rajta, nem is keveset.

Az ingatlan egyébként egy három hálószobás házból és egy vendégházból áll, melyek között egy belső udvar található, amit egy átlátszó üvegfal véd az óceán felől érkező szelektől.

A több mint 360 nm alapterületű ház fő hálószobája a teljes második szintet elfoglalja és külön privát terasszal rendelkezik. A ház padlóit belga tölgyfapadló borítja padlófűtéssel, nappalijában egy gyönyörű téglakandalló is helyet kapott. Az épület, amely egyébként „A Fekete Ház” névre hallgat (gyönyörű cédrus fa borításának köszönheti nevét), a Colony nevű, exkluzív, zárt lakóparkban található, és saját stranddal rendelkezik.

Az épület tökéletes, hogy ha hatalmas partit szeretnénk adni más hírességeknek, és akkor is, ha ide vonulnánk el a világ elől.

Képek forrása: robbreport.com

Ha óceáni panorámával nem is, de balatoni panorámás luxusvillákat nálunk is lehet kapni. Íme, néhány a legszebbek közül:

50 méterre a Balaton partjától Siófokon

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi klasszikus Révfülöpön

Még több képért kattintson a fotóra!

Luxusvilla az Ezüstparton

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások